Hvordan du bruger gratis online-applikationer sider FasterReader

For korrekt funktion af de programmer online på FasterReader Der kræves Java Runtime Enviroment SE 6. Den seneste version kan downloades fra http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp
Hvis du bruger en browser Firefox Det kræver mindst Java version 6 update 10:e Vis Hvorfor Java virker ikke Firefox
Du kan se også: Brug af plugin Java i Firefox


Maskinskrivning hastighed test

Maskinskrivning hastighed test tastaturet er et program online, der giver dig mulighed for at måle hastigheden af at skrive. Den måler antallet af korrekt indtastede ord i minuttet, og antallet af indtastede tegn.


Følgende er de trin til at arbejde med dette program:

 1. På startskærmen, skal du klikke på teksten indtastningsfeltet.

    Typing speed test - first step

  Og så skal vi begynde at skrive det næste forekommende ord. Når du trykker på første tasten er tændt og trækkes den tid er 60 sekunder. På det tidspunkt, målte hastighed og præcision for at skrive ord på et tastatur. Ved at trykke på mellemrumstasten eller Enter for at gå til at skrive det næste ord.
 2. På ethvert tidspunkt kan du starte fra begyndelsen af en test at trykke Typing speed test stop button Hvilket bringer os til startskærmen. Se punkt 1

Efter spillet vises for at indtaste brugernavn. Dette skærmbillede vises kun, når en spiller kommer ind på mindst fem rigtige ord. Nick skal være af mindst 5 og mindre end 30 tegn.
Efter korrekt indtastning af brugernavn vises liste over top 10 resultater plus en spillers score, og de to ved siden af en spillers præstation.

BEMÆRK:Til spilleren kunne gemme din score de bedste resultater i databasen, skal acceptere certifikatet, når siden indlæses. Ellers ville det ikke være i stand til at gemme og se resultater online. Så er der eksempler på resultater online


Ordet Tetris Typing tetris - free online game to speed typing on keyboard

Ordet Tetris er et gratis online spil at spille, lære og praksis blindskrift. Det indebærer sletning og skrivning de faldende ord ved at skrive dem hurtigt. Giver dig mulighed for at tjekke din skrivehastighed og sammenligne det med andre resultater i databasen online highscore
Nedenfor er en beskrivelse af startskærmen:

  Typing tetris - startup

 1. Før du begynder, kan du justere hastigheden af faldet af ord. Har startet spillet på det indstillede niveau, modtager spilleren udgangspunkter.
 2. De vigtigste spil skærm, som synes de faldende ord som skal anerkendes af den rigtige at skrive.
 3. Klik på play-knappen og de bedste resultater. Når du trykker på play spillet vises.

  Typing tetris - game

 1. Skærmtype af ord.
 2. Ordet nu at komme ind. Korrekt indtastede bogstaver vises med blåt. Forkert stavet breve ændrer ikke farven udtryk. Efter du skrive hele ordet korrekt, forsvinder ordet.
 3. Det næste ord at skrive.
 4. Forkert indtastede ord.
 5. Niveauet af leg.
 6. Niveauet af leg.
 7. Antallet af ord stavet korrekt i niveau. Efter at have nået toppen af skærmen til at skrive ord, går man til det næste niveau.
 8. Nuværende score
 9. Pause-knappen og stop. Spillet kan også pause Ctrl + P. En anden at trykke på en kombination af årsager fortsættelse af spillet. Stop for at afslutte spillet. Når du trykker på stopknappen, kan du bare begynde at spille igen.
 10. Ord af bombe - når du skriver ordet ekstra linjer er slettet.
  • word small bomb sletter en ekstra linje
  • word medium bomb sletter de to nye linjer
  • word large bomb sletter 3 linier ud
  • word mega bomb sletter alle forkert indtastet ord

Efter spillet vises for at indtaste brugernavn. Dette skærmbillede vises kun, når en spiller går mindst et niveau. Nick skal være af mindst 5 og mindre end 30 tegn.
Efter korrekt indtastning af brugernavn vises liste over top 10 resultater plus en spillers score, og de to ved siden af en spillers præstation.

BEMÆRK:Til spilleren kunne gemme din score de bedste resultater i databasen, skal acceptere certifikatet, når siden indlæses. Ellers ville det ikke være i stand til at gemme og se resultater online. Så er der eksempler på resultater online

  Typing tetris - high score

 1. Slider til at rulle de bedste resultater. De bedste resultater omfatter følgende kolonner:
  • Position
  • Nick
  • Feedback
  • Niveau
  • Den korrekte tegn skrevet pr minut
  • Indtastet den korrekte ord / min
  • Korrekt Indtastet
  • Korrekt af ordene
  • Spillet Dato

Blandet ord Tetris Shuffle typing tetris - online game link

Sådan spiller Tetris ord er de samme som i Word tetris spil med undtagelse af dette ord Tetris spil blandet bogstaverne i ord er blevet blandet. For at nulstille afspilleren skal gætte ordet og skrive det korrekt i overensstemmelse med ordbogen.